keskiviikko 9. toukokuuta 2012

valmennusleiri virroilla


hayy people!

Olin siis viime viikonloppuna YFU:n lähtövalmennuksessa Virroilla Marttisissa. Leirikeskus oli ihan hyvä ja ihmeen iso ajattelin sen pienemmäks paikaks mut oli meitä kyllä siellä varmaan vähän päälle 150 vaihtaria että ihan hyvä vaan kun oli iso paikka. Majotuttiin kahessa vai kolmessa eri paikassa ja me oltiin Nuorisohotelleissa. Ne oli semmosia taloja missä oli suunnilleen 10 huonetta ja huoneessa 2-6 sänkyä. Päästiin Nellin kanssa samaan huoneeseen joka oli ihme, koska niitä ei saanu päättää ite, mutta en valita. Nelli oli siis samalla luokalla ala-asteella ja onneks satuttiin molemmat YFU:n leirille.

Ohjelmassa oli aika perusjuttuja vaihtovuoteen liittyen: ratkaisuja ongelmien sattuessa, käytännönasioita, small talkia, odotuksia & YFU Amazing Race. Amazing Race oli tosi hauska ja hyvin toteutettu iltaohjelma. Ja ainiiin tehtiin me oma biisikin! International looove..
hehe illasta meinas tulla tylsä ku kaikki kävi nukkuun mut me mentiin sit nellin kaa kattoo vähä NBAta jätkien kaa ni meni siinä si ilta


Mut kokonaisuudessaa oli hauska ja kiva leiri & tutustui uusiin ihmisiin ja pysty juttelemaan vaihtovuodesta ja jakamaan kaikkee mitä on miettiny. Ja kyllä siellä jotain uuttakin ehkä oppi!
Porukoille oli kanssa oma valmennuspäivä Tampereella ja sieltä ne sai semmosen muistitikun missä on taas mooonta täytettävää ja luettavaa paperia ettei tekeminen ainakaan pitäis loppua..


Seuraavaks olis vaihtoprosessissa eessä perhe- ja sijoitustietojen odottelu ja kesällä sitten viisumihaastattelu! (jos ei siis papereiden täyttämistä lasketa) mutta tässä viikonlopulta kuvia:









lentopaita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti