maanantai 18. helmikuuta 2013

sweethearts


Meillä oli koulussa tän kuun ekana lauantaina Sweethearts tanssit eli ystävänpäivä painotteiset. Valmistauduttiin sinne Amitan kanssa meillä kotona ja Ea&Paula oli auttamassa meitä kanssa. Myöhemmin Diego ja sen "date" Bea (italiasta) tuli kanssa meille ja syötiin mun host isän kokkaamaa illallista joka oli toooosi hyvää. Kaikki vaihtarit on täällä ihan kateellisia ku se kokkaa kotona kaikkee hyvää! Saan joka lauantai ja sunnuntai kunnon aamupalan ja kaikki :) Osa mun kavereista on kateellisia muutenki host perheestä ja oon kyllä tosi kiitollinen että sain näin hyvän perheen!

amita

suzy flippas kun näki tän kuvan



paula teki ton letin varmaan viis kertaa uudestaan mutta amita piti lopulta hiukset auki


Ea

Diego ja Bea


i'm in love with these

otettiin muutama polaroid kuva kanssa


Suzy tietty halus ottaa kuvia niinkun aina ja toi tausta oli mun mielestä hyvä idea! Travis viisaana kommentoi ku näki sen hei vähä hyvä onks noi sydämmet niinku sweetHEARTS....jep travis kaikkee ei tarvi sanoo ääneen haha!



alhaalla diego, dustin ja collin
ylhäällä chandler, andrew, brad ja travis

hehe


"all the girls picture"

suurin osa tytöistä oli toisesta koulusta mutta vasemmalta kolme ekaa on bea ja jess & bailey meijän koulusta

thats my bro

woop woop

Ite tansseihin en viittiny ottaa kameraa mukaan mutta se paikka oli kivasti koristeltu ja ekan tunnin ajan DJ soitti hyvää musiikkia. Oli hauskaa tanssia mutta välillä vähän awkward kun tosi moni oli pareja ja ne tietty tanssi keskenään mutta hauskaa oli ja ehkä paras kohta illasta oli kun Kat ja Ed tanssi semmosen battlen ja kaikki oli kerääntyny kattomaan sitä niiden ympärille. Aaaa it was awesome!

Tänään meille on tulossa kaks kaveria ja me ollaan menossa syömään, vuokraan leffoja ja hakeen sycamoresta jätskiä ja tullaan sitten katteleen niitä leffoja meille. Huomenna on Presidents' day eli vapaapäivä koulusta niin me ollaan menossa vähän shoppailemaan Michigan Cityyn outlet mall:iin. 

Eilen päätty koriskausi mutta kerron siitä lisää seuraavassa postauksessa jonka teen meijän joukkueesta!


Ainii "If they had Finnish next year in school I would take it" -Andrew- 
Voisin tehä jokasen postauksen loppuun loppukevennyksen andrewn kuvasta tai jostain mitä se on sanonu...oh boii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti