lauantai 6. huhtikuuta 2013

SB 2013 #1

Okei vihdoin sain alotettuu postaus urakan spring breakista joka oli siis täällä Indianassa viime viikolla. Me varattiin jo kauan aikaa sitten risteily Karibialle johon siis kuulu tietty se laivassa oleminen ja sen lisäks kolmena päivänä saarilla vierailu. Käytiin Puerto Ricossa, St. Marteenissa ja St. Thomasissa. Tohon risteilyyn kuulu siis kaikki ruuat (woopwoop) et saatiin käydä buffeessa syömässä vaikka koko ajan jos haluttiin. Meillä oli myös juomapaketit eli saatiin käydä hakemassa limppareita sillon ku tuli jano. Kuvat saa kertoo enemmän mut kokonaisuudessaan oli tosi hauska viikko ja uusia kavereitaki sain! Vaikka meijän ikäsiä siä ei ihan hirveesti ollukkaan siihen nähden et ihmisiä oli joku 3000-4000!

Perjantaina lähettiin koulusta vikan tunnin aikana ja suunnattiin kohti Indianapolisia mistä meillä oli lento ensin Atlantaan ja sieltä Fort Lauderdaleen jossa me yövyttiin perjantai lauantai välinen yö koska laivaan pääsi sisään vasta lauantaina. Tultiin päivää aikasemmin koska kaikki lennot ois ollu ihan ylibuukattuja lauantai aamuna.

lentokentän karkkikauppa

Atlanta


tää on hotelli missä yövyttiin perjantaina

Yey palmuja=ollaan floridassa!

Launtaina tultiin sit taksilla Miamiin mistä meijän laiva lähti ja ah rakastan vaan Miamia! Otin muutaman kuvan laivasta kun ooteltiin lähtöö.



siinä on meijän laiva!




Vasemmalla on Phil joka on siis Andrewn kaveri ja tuli meijän mukaan! Olin noiden kahen kaa samassa huoneessa koko viikon...eivaan hyvin se meni ja hauskaa oli! 






Tässä oli laivan koriskenttä! Ihan okei paitsi siellä tuuli aika paljon ni oli välillä vähän vaikee heittää. Mentiin tonne ekan tunnin aikana heitteleen ja olin heittämässä kolmosta niin Andrew päättää koittaa heittää omalla pallollaan mun pallon ettei se menis koriin mutta ei tajuttu että eihän siellä sit ollu kattoverkkoo ollenkaa ja se Andrewn pallo ei osunu mun palloon ni se sit lensi suoraan yli laivan kannen mereen... Hienosti siis alotettiin heti ekana päivänä!

huone kun se oli vielä sen näkönen että pysty ottaan kuvan...



Mentiin joka ilta illalliselle semmoseen vähän hienompaan paikkaan syömään missä meille oli sit varattu joka päiväks sama pöytä joka oli kiva koska meillä oli toi sama tarjoilijaki joka päivä. Noi kaikki työntekijät oli jostain mexicon alueelta tai saarilta sen ympäriltä eikä ne puhunu kauheen hyvää englantia (okei en mäkään puhu mitään täydellistä) mutta oli hauskaa kuunnella niitä.

The Legend

Andrew oli tämmösellä melkein samanlaisella risteilyllä kaks vuotta sitten kans ja siä se tapas ton miehen jonka ne nimes "The Legend" ja se oli aina juomassa yhessä tietyssä baarissa joka ilta ja siitä tuli Andrewn idoli koska se oli niin hauska. No kuulin tän jutun tona päivänä ja yhtäkkiä kun oltiin saatu syötyä toi mies tulee meijän luokse ja on silleen Andrew! Andrew sekoo ihan kokonaan kun se näki sen. En saanu ihan siinä alkuvaiheessa kuvaa mutta se oli hauska tilanne ku ne tapas ja Andrew sano sen jälkeen "that just made my life".

Tässä ei ollu vielä läheskään kaikki mutta jatkan lisää seuraavassa postauksessa... tsau


2 kommenttia:

  1. Kiva että oli hyvä matka. Oliko sinusta kuvia reissulla ? T. Isi

    VastaaPoista
  2. Onon mutta tää oli vasta eka osa koska niitä kuvia oli niin paljon ni jatkan tätä postausta heti kun on vaa aikaa!

    VastaaPoista