sunnuntai 12. elokuuta 2012

here I am

Hayy!
Täältä tulee: eka postaus Americasta.. jo viides päivä menossa ja kello on täällä Logansportissa 2pm.

Lennot meni hyvin paitsi tietty jalkatila oli vähän vähissä mutta sitä ei huomannu edes ekalla lennolla kun se oli vaan pari tuntia. Frankfurtissa hengailtiin meidän ison vaihtariporukan kanssa (onneks ettei tarvinnu yksin olla missään vaiheessa) noin pari tuntia kunnes lähti piiiiiiitkä lento Chicagoon. Se kesti 8h 45min ja istuin koko matkan, en käyny edes vessassa joten voi kuvitella että jalat oli vähän puutuneet sen jälkeen! Sain nukuttua aina pieniä pätkiä mutta parasta oli aina kun tuli ruokaa 8) vaikka ei se mitään erikoista ollu.. Chicagossa oli matkalaukkujen haku ja muut selvitettävät asiat ja sitten mentiinkin terminaaliin jossa lyhyt 4 tunnin odottelu seuraavalle lennolle eli Indianapolisiin. Onneks samalla lennolla lensi 3 YFU:n vaihtaria niin chillailtiin niiden ja parin muunkin kanssa siellä iiiisossa terminaalissa. Okei käytiin me mäkissä syömässä..melko jenkkimäiseen tapaan aloitettu reissu, ha? Viimeinen lento meni tosi nopeesti, tuntui siltä kun oltais vaan noustu ja laskeuduttu alas samantien!
Sitten seuras se jännä osuus: isäntäperheet. Mua oli vastassa host äiti ja nuorin siskoista joka opiskelee Illinoisissa collegessa mutta lähtee sinne vasta ens viikolla. Veli oli soccer treeneis ja isä ootti kans kotona kun tulin tänne. Olin siinä vaiheessa niin väsyny, ku olin selvinny 2h automatkasta jossa piti puhuu englantia, että moikkasin vaan isää ja veljee ja menin suoraan nukkumaan! Mulla on täällä meijän kolmekerroksissa linnassa, okei talossa, oma huone ja kylppäri mut jos noi ei jaksa kävellä ylös tai alas ne voi kyllä käyttää tota mun vessaa. Voin laittaa täältä myöhemmin kuvia kun saan aikaseks kysyttyä luvan.
Oon ollu menossa tän viiden, oikeestaan neljän, päivän aikana melkein koko ajan. Ensinnäki me haetaan aina lounas jostain pikaruokapaikasta ja alan jo kohta oleen täynnä kaikkee pikaruokaa! Illalla host isä aina kokkaa (jep, äiti ei kokkaa ollenkaan) ja ne on tosi hyviä ruokia. Syödään jopa salaattia aika paljon! Ollaan nyt hoidettu myös kouluun kaikki paperit, puhelinliittymä, adapteri ja physical form on tiistaina joten kaikki alkuhössötykset alkaan oleen kohta ohi!
Koulussa mun aineet on: Weight, Pre-Calculus, US history, English, Astronomy, Journalism, Photography ja kuulemma tosi hyviä opettajia eli pitäis olla suht helppo ja hauska kouluvuosi tulossa :)
ja onneks on sen veljen kanssa ainaki kolme samaa kurssia niin on helpompi päästä mukaan.
Tänään näin aamulla 2 mun tulevaa koripallojoukkuelaista ja meillä oli treenit johon tuli coachit kattomaan miten pelaan. Headcoachi oli täällä jo toissapäivänä juttelemassa ja se oli....aika mielenkiintosta.. Se coachi on pitkä ja aika vanha mies joka ei enää kuule edes kunnolla ja vähän ehkä pelottavaki mut mukavalta se vaikutti. Host äiti sano, että se oli vakuuttunu musta eli voi olla että saan jopa peliaikaaki ens kaudella ;) Molemmat tytöt jotka näin oli tosi hyviä ja varsinkin toisesta oon kuullu tosi paljon ja on Indianan parhaita tyttökoripalloilijoita!


tuliaiset!
Noi kaikki vein siis tuliaisina ja nää tykkäs kyl paljon! Kirjoja ne ei oo vielä ehtiny kauheesti lukee ku on ollu kaikkee tekemistä eikä servettei oo viä raaskinu käyttää :D Suklaasta ne tykkäs mut ei ehkä niin paljoo mitä suomalaiset, salmiakkii ne on kuulemma maistanu mut ei viä noita mun omii et saa nähä mitä ne sanoo..mut purkasta ne tykkää tosi paljon ja varsinki veli on syöny tän 4 päivän aikana melkein kokonaan noi oranssit jenkit! Veli on käyttäny kans tosi paljon tota Suomen maajoukkueen t-paitaa :)



student handbook

aino teki mulle kortin<3
Myöhemmin lisäää kuvia kun saan luvan laittaa ne tänne! Otan kameran mukaan Indianapolisiin ens viikolla kun ollaan luultavasti menossa shoppaileen host äidin ja veljen kanssa I'm excited!

Love, Krista

8 kommenttia:

  1. Voi kristaa!! oon iha innoissani sun matkastas hehe ja haluun tietää vuoden aikana kaiken mitä tapahtuu jne jne :D innolla ootan aina sun uutta postausta ;)ISOHALI<3
    -GG Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii! hyvä juttu lisää paineita postailla;) BIGHUG ;)<3
      hahaaa GG Aino :DD (Y)

      Poista
  2. ÄÄÄÄÄÄ ihanaaa kuulla susta jotai, mää vaan oon miettiny ku katon kelloo ja sit ajattelen tyylii et nyt se siellä vaan nukkuuu ja mää mietin sitä täällä ja niin outoo! ja näin yks yö untaki susta, et sulla oli hirvee koti-ikävä, ja halusit pois sieltä... :o mut kuulostaa siltä et sulla on kivaa siellää! jeii, mää täällä vaa ootan et koulu alkaa huomenna aamulla, huoh... -.- mutmut on mul kaikkee muutaki asiaa mutmut en ala täs kertoo kaikkee:D
    oot ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIIIII tää on outoo mut kivaa ja mäki mietin vielä aina välillä et mitähän kello on suomen ajassa ja välillä oon käyny facebookissa illalla ni siä on 4 ihmistä ja oon sillee o_O ja muistan aivan kello on 5am suomessa:D:D
      oivoi sä pelkäät unes kautta:( mut dont worry en halua pois vaikka sua ikävä onki<3 hehe voi ei TSEMII kouluun!! joo laita vaik fb viestii tai jotain:)
      u2<3

      Poista
  3. Ainiiiiii ja sää sit ostit noi muumimukit! :D

    VastaaPoista
  4. meki syödään ihan sika useesti ulkona! se on kyl hyvää mut tunnen oikee kun lihon hahhhahh:-D ja nyt muistanki sut lennoilta hahhahh:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä toi on ihan totta oivoi:D mut onneks pääsee reenaamaan..hihi good mä en muista et oisin nähny sut siä lennolla mut lähtövalmennusleirilt kyl :)

      Poista