tiistai 7. elokuuta 2012

"morjesta kyyrönen"

WOU istun autossa matkalla lentokentälle ja kello on 3.43...vähän sekavat fiilikset! suurimmaks osaks väsyttää toiseks ootan ihan älyttömästi mut toisaalta joku osa musta haluis vielä jäädä tänne..mut se osa hylätään kohta kun lentokone nousee Frankfurtin ja Chicagon kautta Indianapolisiin jossa hostit odottaa niiden aikaan n. 8pm :) pitkä päivä tulossa!

Kirjotan myöhemmin loppukesäpostauksen koska oon ollu vähän kiireinen mutta siitä on silti kaikkee  kivaa kerrottavaa! Tää oli vaan tällänen nopea fiilispäivitys.. 8)

Otsikko on insideläppä...ja lupasin laittaa sen otsikoks ;)

I'm gonna miss you <3

6 kommenttia:

  1. pidä hauskaa! ja toivon et kirjottelisit nyt useemmin ku oot siel usassa ku nyt oot kirjottan tyylii kerran kuukaudes..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks! joo koitan päivitellä kunhan get used to this:)

      Poista
  2. oioi nauti joka hetkestä ja pidä hauskaa oot sen niin ansainnu!=) t.anu :D

    VastaaPoista
  3. Koita jaksaa risto ;) sulle tulee ihana vuosi eiku mähä se olinkin joka bilettää kokovuoden täällä iha mahtimenomestassa Kuortaneella :)) ja muista, muista ottaa yhteyttä tai muute toteutan mun uhkauksen, OIKEESTI!! :D hhhnnnnggggghhh ;)) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiiiii kiitoskiitoskiitos :) nyt pistät sinne kunno bileet pystyy joka päivä ni nopeesti menee sun vuosi ;) ainaki hyvän näköstä ruokaa olitte kokkaillu;) Tietty otan yhteyttä kunhan saan skypen vielä ladattuu tähän ja just sain Wi-Fii salasanan :p hhnnnnnggghhhhhhhh<3

      Poista