keskiviikko 10. lokakuuta 2012

homecoming

Hey!

Anteeks tää postaus viipy ihan liian kauan mutta oottelin kuvia jota en vielä sitten saanutkaan joten laitan ne kuvat sitten erikseen postauksena, mutta tässä teksti kumminkin!

Toissa viikolla meidän koulussa oli homecoming viikko niinkun otsikosta näkee. Se oli samalla spirit viikko eli jokaiselle päivälle oli teema minkä mukaan pukeudutaan. Koko koulu oli koristeltu mustalla ja punasella eli meidän koulun väreillä. Jokaisella käytävällä oli myös julisteita teemapäivistä ja yhdellä käytävällä oli kuvat homecoming queen ja king ehdokkaista!

Maanantain teema oli Blast to past eli piti pukeutua johonkin menneisyyden hahmoon. Käytävillä käveli moni tooga päällä vastaan, muutama fiftarityttö ja muitakin, mutta ei läheskään kaikki ollut pukeutunut..mukaan lukien mä..koska mulla ei ollu mitään teemaan sopivaa.

Tiistaina käytävillä liikkui noitia, keijuja ja muita macigal/mystical teeman mukaisiin asuihin pukeutuneita ihmisiä. Tosi monella tytöllä oli keijun siivet ja hame. Parhaat tältä päivältä oli kuitenkin meidän journalismin freshmen poika, jonka asu oli yksisarvinen(!!!) ja keiju... siiis miespuolinen semmonen!

Keskiviikkona oli professional day ja samalla koulukuvapäivä! Aattelin tällä kertaa panostaa ja laitoin mekon päälle. Aika monella tytöllä oli mekko ja muutamalla pojalla oli puku päällä ja sit siellä oli muutamia vähän erilaisia professional ihmisiä kuten poliisi ja palomies. Molemmat tyttöjä haha!
Koulukuvasta en tiedä yhtään millanen tuli mutta jos mikään ei oo muuttunu aikasemmista 10 koulukuvasta mitään kaunista ei oo odotettavissa..vielä kun se kuvaaja otti vaan yhen kuvan ja senkin ihan yhtäkkiä!

Torstain teema oli zoo eli eläimiä ja niiden kouluttajiahan ja tutkijoita oli koulu täynnä! Mä en vaan pystynyt osallistumaan, mutta syy oli hyvä: Powder Puff! Kerroin siitä varmaan jo aikasemmassa postauksessa, mutta siis se on tyttöjen jenkkifutista vähän sovelletuin säännöin. Powder puffissa hyökkääjillä on "lippuvyö" vyötäröllä jota vastustajat koittaa repästä pois pallolliselta pelaajalta ja se vastaa vähän niinkuin oikean pelin taklaamista eli sillä pysäytetään hyökkäys, kun tässä lajissa ei taklaaminen ole sallittua. Blokkaaminen kyllä on ja se kyllä välillä varmaan meni vähän taklaamisen puolelle. Mutta siis se miksen voinut pukeutua eläimeks torstaina oli se, että me pidettiin powder puff 'pelipaitoja' (jotka oltiin itse suunniteltu ja teetetty), shortseja ja pinkkiseepraraitasia sukkia päällä koulussa! Paidan väristä tehtiin äänestys harmaan ja violetin välillä ja äänestin harmaata, koska se olisi ollut enemmän koulun väri, mutta joukkueessa oli näitä girly girlejä vähän enemmän niin violettihan siitä paidasta sitten tuli..mutta oikeestaan se oli tosi kiva silti. Sukista en kyllä tykänny mutta siinähän nekin meni..Pelasin siis junioreiden joukkueessa ja me pelattiin torstai illalla senioreiden joukkuetta vastaan! Musta tuntuu, että seniorit oli valmiita voittamaan, ja se olis ollut jo melkein perinne, että näin kävisi, mutta sitten tultiin me ja sekoitettiin vähän pakkaa. Katsomo oli täynnä koululaisia, opettajia ja vanhempiakin. Suurin osa oli tullut kannustamaan senioreita ja kuuluttajakin oli senioreiden puolella.
Kuitenkin me juniorit Mr. Kimblerin ja Mr. Wiederhofin taktiikoiden ja valmennuksen ansiosta oltiin koko ajan senioreiden niskan päällä. Pelissä tehtiin yhteensä neljä touchdownia joten peli päättyi 21-7 meille. Kolmesta touchdownista mä tein kolme...eli mun pelipaikka oli quarterback ja sain kyllä juosta siellä kentällä! Se voitto oli mun mielestä kaikkien ansioo ei me sitä oltais voitettu ilman puolustusta, mutta koska mä tein sen näkyvimmän osan siitä työstä, musta tuli tyttöjen "football star". It was aaaaawesome.

Perjantaina oli aika näyttää Berry Pride eli pukeuduttiin koulun väreihin: punaseen ja mustaan. Käytävät täytty punamustista ihmisistä ja oli hauskaa huomata kuinka moni oikeesti pukeutuu täällä! Jos me oltais suomessa tehty sama juttu ehkä 10 ihmistä olisi pukeutunut. Amerikkalaisuuden huomas myös toisessa asiassa.. kun kävelin luokkaan sisään aina joku/jotkut tuli sanomaan torstain pelistä, käytävillä ihan random ihmiset huuteli kuinka hyvin pelasin ja se vaan tuntu niin hassulta olla "julkkis" niinkun mun host äiti oli sanonut torstai iltana, että se haluis olla koululla näkemässä kuinka paljon huomiota saan. Parasta tässä oli se, kun oikeet jenkkifutiksen pelaajat tuli sanomaan, että pelasin hyvin ja seniorit oli mulle "vihasia" kun pelasin "väärällä" puolella, haha.
Viimesellä tunnilla meillä oli pep rally. Mentiin Berry Bowliin eli liikuntasaliin (halliin). Siellä otettiin kuva koko koulusta, esiteltiin syksylajien joukkueet ja homecoming queen ja king kandinaatit sekä koulun tanssijat, cheerleaderit ja bandi esiintyi siellä.
Illalla oli vuorossa homecoming game! Vastustajana oli kuitenkin Kokomo eli tosi hyvä joukkue ja niinhän siinä sitten kävikin, että ne voitti meidät 21-0. Se oli melkein kuin torstain peli kun juniorit pyöritti senioreita ;) Pelin puoliajalla esiteltiin vielä kerran queen ja king ehdokkaat jotka oli pukeutunu tosi hienosti tytöt pitkiin mekkoihin ja pojat pukuihin. Queeniks ja kingiks kruunattiin lopulta kaksi mexikolaista, ylläriylläri, koska niitä on niin paljon meidän koulussa, mutta he olivat kyllä kaunis tyttö ja komee poika. Pelin jälkeen olis ollut homecoming dance joka meidän koulussa ei oo mitenkään iso juttu eikä sinne pukeuduta vaan ne on ennemmin semmoset biletystanssit normivaatteissa. Me kuitenkin lähettiin vähän ennen pelin loppua Pizza Huttiin syömään porukalla Ean (tanskalainen vaihtari) ja about kahdeksan mexicolaisen kanssa. Tilattiin kauhee kasa ruokaa ja mulla ei ollut ees kauhee nälkä, mutta aika hyvin saatiin syötyä niitä! Tilattiin cinnamon sticksejä ja ne maistu vähän pullalle! Tuli heti Suomi mieleen niistä. Syömisen jälkeen mentiin vielä puoleksi tunniksi tansseihin ja pakko sanoo että ne oli lame. Sinne ei ollut tullut kun noin 50 ihmistä, mutta tanssittiin siellä silti jonkun aikaa lähinnä vaihtari porukassa. Päivä oli kuitenkin tooooosi hauska 8)







4 kommenttia:

  1. hahaa mää täällä taas ekana kommentoimassa.... tieks sun pitäis arvostaa sitä et vaivaudun kommentoimaa koska toi joka kerta kysyy sitä sellasta kuvaa että mitä siinä lukee ja mää en ikinä tajuu niitä ja mul menee joku yks vääri ja sit arvailen niitä täällä...
    mut asiaaaaaaaan:D nii mun piti vaa sanoo et himo julkkis susta tullu siä!:o vähän siistiä!:DDD ja tiekkö sun tekstistä huomaa et sää oot vaihdossa, koska kaikki jotka on, nii rupee kirjottaa tollee samalla tavalla, sillee et ne on kyl iha oikein suomee ja näi, mut silti jotkut lauseet vähän särähtää korvaa:D tai silmää, emt:D mutmut tänää nähdää skypes jei<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi8) hahaaaa tottakai arvostan!! mullaki se on ärsyttäväää!
      tosi julkkis;) hahaaaaa i know now:p
      mutmut oli kiva jutella dude kiitti ku jaksoit valvoo<3

      Poista
  2. huomasin tän vasta nytte mut hihii toki, sun vuokses honey :p <3 hmh nyt tuli ikävä :( <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awwws mullaki on ikävä<3 pitää puhua taas joku päivä skypessä:)

      Poista