perjantai 26. lokakuuta 2012

weekend in illinois

Hejssan allihopa!

Puhuin tässä yks paiva norjalaisen vaihtarin kanssa ja koitettiin (tai siis mä koitin) puhua ruotsiks.. se sujui..oikein mainiosti..nope. Mutta kyllä me jotain saatiin puhuttua. Voin vaan kuvitella jo nyt kuinka vaikeeta ruotsi ja saksa tulee oleen ens vuonna.

Mutta asiaan viime viikonloppuna oltiin toista kertaa Illinoisisssa Jacksonvillessa isojen siskojen luona. Lähettiin taas perjantaina heti kun kaikki oli tullut kotiin. Matka oli piiiitkä kun ei ees syöty välissä koska perillä ootti pizza ja pasta! Kun tultiin perille Angien kotiin siellä oli menossa kauhee hässäkkä. Koko porukka oli tullut sinne talolle, lapset ja koirat juoksenteli ympäriinsä ja osa koitti syödä siellä. Oli kuitenkin hauskaa että menoa riitti. Andrew ei ollut viime kerralla mukana mutta nyt oli ja se meni kyllä melkein yhestä pikkulapsesta kun se riehu ja villitsi niitä lapsia! Mutta se oli söpöö kun ne pikkupojat oli ihan innoissaan Andrewsta kun ne ei ollu nähny pitkään aikaan. Me Andrewn kanssa pyöritettiin niitä vähän korispelissäkin samana iltana ja katottiin leffa nimeltä Happy Gilmore, joka mun oli kuulemma pakko nähä koska se on 'classic' ja olihan se hilarious.

Lauantai eli ainoo kokonainen päivä meni ihan lasten kanssa pelaillessa. Sain leikkiä Chloen ja Annemarien eli kahden tomeran 4 ja 5 vuotiaan pikkutytön kanssa kaikkea mahollista. Juostiin ympäri taloa ja vaihdettiin aina leikkiä kun alko kyllästyttämään. Lounaalla käytiin mexicolaisessa ravintolassa ja oon alkanu oikeesti tykkäämään täällä siitä ruuasta enemmän! Nachot&cheese, burritot, tortillat, tacot ja fajitat yummyyy! Ilta meni taas leikkiessä vähän lisää tyttöjen ja myös poikien ja lähinnä Ianin (kuuro poika joka on adoptoitu Kiinasta) kanssa. Me ollaan nyt hyviä kavereita vaikka ei puhutakkaan samaa kieltä mutta elekielen englannin ja viittomisen välimuoto on toiminu ihan hyvin tähän saakka! Pelattiin Ianin kanssa matikka peliä iPadilla ja olin tosi hämmentyny kun huomasin että tää 9-vuotias kuuro poika laskee mua nopeemmin ja paremmin kertolaskuja..wou! Illalla tehtiin kurpitsoja, leikittiin pihalla ja syötiin Markin (host isä) tekemää illallista joka oli aikainen thanksgiving illallinen jos ei vaikka päästäkkään tänne thanksgivingiks. Ainiin ja tietty käytiin taas pelailemassa vähän korista! Tällä kertaa mukana oli Angien kuuro mies ja Andrew. Molemmat tosi hyviä pelaan ja heittään MUTTA mä voitin kerran kun pelattiin 21. Se on vähän erilaista kun suomen 21. Täällä pitää pelata 2vs1 että pääsee heittämään vapareita ja kolmosesta saa 2 pistettä ja vapareita saa heittää kolme putkeen ja sitten pitää taas pelata 2vs1. Hauskaa oli ja vielä hauskemmat oli Andrewn ja Gregin ilmeet kun voitin, ha.
Myöhään illalla laitettiin paljon vaatetta päälle ja lähettiin semmoselle yhteiselle takapihalle jonne oli pystytetty iso valkokangas johon heijastettiin leffa ja siellä oli tuoleja ja peittoja ja Matt (Allisonin, host sisko, mies) toi meille poppareita. Se oli hauskaa, leffa oli ihan hyvä, mutta siellä oli khyyylmä!

Muutaman kuvan otin taas. Tiedän, että pitäis ottaa enemmän mutta tuntuu tyhmälle kulkea joka paikkaan kamera kädessä ihan kun olis joku turisti. Ehkä mä vielä vähän oonkin kun jotain uutta tapahtuu, mutta koitan nyt tsempata oikeesti kuvien ottamisen kanssa ja seuraavan kerran otankin niitä huomenna Chicagosta oh yeah!

cute chloe cute

pumpkins!


love this pic!




BOO kohta on halloween!
Tänään oli lazy day paitsi aamureenit oli kyllä jo 8am.. Puhuin monen ihmisen kanssa Suomesta. Hyvä ettette oo unohtanu mua (ainaka vielä haha)! Miss you! Mutta en silti niin pahasti, että täältä takasin Suomeen haluisin vielä tulla :)
Ens viikolla varmaan siis postausta Chicagosta ja sunnuntain YFU orientaatiosta! Ens viikolla myös eka high school korispeli! ayayayayeee! Tällä hetkellä on vähän ongelmia kyllä penikoiden kanssa mutta ei se voi pelaamasta estää! Onneks nyt on viikonloppu aikaa lepuuttaa niitä. Ootan myös ens viikkoo, kun saadaan peliasut ja uudet koriskengät jotka siis kaikilla samat että ne mätsää ;)

CYA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti